BESTE MOBIELE VICTORY OOIT IN PUBG!! NEDERLANDS

0/5 لا اصوات

الإبلاغ عن هذا التطبيق

وصف▸ Koop hier je Bawz Army kleding:
▸ Over deze video: Ik speel mijn eerste potje in PlayerUnknown’s Battlegrounds, en het gaat mega goed!! (in het Nederlands)

▸ Vond je dit een leuk filmpje? Vergeet dan zeker niet te abonneren op mijn kanaal:
▸ Op die manier blijf je op de hoogte van al mijn Clash Royale/Clash of Clans en andere videos. 🙂

Linkjes:
▸ Mijn andere kanaal:
▸ Instagram
▸ Twitter

▸ Muziek:

source

pubg , BESTE MOBIELE VICTORY OOIT IN PUBG!! NEDERLANDS , hk4eCB8xPiY , https://www.youtube.com/watch?v=hk4eCB8xPiY , https://i.ytimg.com/vi/hk4eCB8xPiY/hqdefault.jpg , 17343 , 4.74 , ▸ Koop hier je Bawz Army kleding:
▸ Over deze video: Ik speel mijn eerste potje in PlayerUnknown’s Battlegrounds, en het gaat mega goed!! (in het Nederlands)

▸ Vond je dit een leuk filmpje? Vergeet dan zeker niet te abonneren op mijn kanaal:
▸ Op die manier blijf je op de hoogte van al mijn Clash Royale/Clash of Clans en andere videos. 🙂

Linkjes:
▸ Mijn andere kanaal:
▸ Instagram
▸ Twitter

▸ Muziek: , 1539181802 , 2018-10-10 14:30:02 , 12:58 , UC2LYOyaaUPtLDFYkkBwNXzA , Game Bawz , 936 , 52 , PUBG,MOBIEL,MOBILE,MOBIELE,PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS,PLAYER,UNKNOWN,BATTLE,GROUNDS,BATTLE ROYALE,ROYALE,FORTNITE,VICTORY,VICTORY ROYALE,BESTE,WIN,WINNEN,NIEUW,UPDATE,BEGINNER,NOOB,GAME,BAWZ,GAME BAWZ,GAMES,SPEL,APP,PLAY,NEDERLANDS,DUTCH,NL ,

واتساب بلس